Tietoa tapahtumista

Tältä sivulta löydät tietoa Läpän kokeista, muista tapahtumista ja treeneistä. Tietoja lisätään sitä mukaa kun tiedot varmistuvat.


Sääntömääräinen kevätkokous 20.3.2019 klo 18.30.

Käsitellään sääntömääräiset asiat, mm viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös sekä jaetaan kiertopalkinnot ja jaetaan valioitusruusukkeet.

*************************************************************************************

Uimaan Onnenkoiraan Hyvinkäälle!

Vuosi sitten aloitetut yhteisuinnit jatkuvat keväällä! Päivää ollaan järjestämässä, seuraa ilmoittelua esim Facebook ryhmässä.

*************************************************************************************

Tutustumispäivä

Keskiviikkona 15.5 klo 17.30 -20 Läpän perinteinen tutustumispäivä Sipoossa Takskorventiellä Karttalinkki http://goo.gl/maps/hEe3S

Mitä kaikkea mäyriksen kanssa voikaan harrastaa! Tule tutustumaan eri lajeihin (mejä, Pika, luonnetesti) kokeilemaan näyttelyyn treenaamista, kysymään jalostustarkastuksesta tai neuvoa turkin trimmaamiseen tai tule muuten vaan mukaan paistamaan makkaraa hyvässä seurassa. Olemme ulkona, joten varauduthan keliin sopivalla varustuksella.

*******************************************************************

Läppä- leiriviikonloppu Loimaalla 9.-11.8.2019

Kiitos mahtavasta viikonlopusta osallistujille, ensi vuoden suunnittelu on jo aloitettu!

*******************************************************************

MEJÄ eli metsästyskoirien jäljestyskoe

MEJÄ ilmoittautumislomake

KERHON MEJÄ-KOKEIDEN ILMOITTAUTUMISOHJEET LÖYDÄT KENNELLIITON TAPAHTUMAKALENTERISTA

Treenejä

MEJÄ-treenejä annetaan pienryhmäopetuksena 1-3 koirakkoa kerrallaan. Harjoituksissa tehdään koiran tasoa vastaava harjoitusjälki, sekä opetetaan alkeet omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Treenikertoja voi olla n. 1-3 tarpeesta ja taidoista riippuen. Kysy lisää mejä- vastaavalta, yhteystiedot hallitus- sivulta! Treenin hinta sovitaan treenarin kanssa erikseen.

Ystävyysottelu
Kaksi Uudellamaalla vaikuttavaa mäyräkoirakerhoa, Läppä ja Helsingin mäyräkoirakerho ovat sopineet yhteisestä MEJÄ-ystävyysottelusta. Jokaisella kerholla on kokeessa kaksi edustajaa. Ystävyysottelu kisattiin ensimmäistä kertaa 10.6.2012. Tarkoituksena on ystävällismielisesti mitata kerhojen paremmuus MEJÄ-koemuodossa. Ystävyysottelun voittanut kerho saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa.
Kullakin kerholla on vuorotellen ystävyysottelun järjestämisvuoro. Ensimmäisenä vuonna 2012 oli Läpän vuoro, vuonna 2013 Hesan, 2014 Läppä, 2015 Helsingin kerho jne. Ystävyysottelun säännöt

*************************************************************************************

Mäyräkoirien ajokoe MÄAJ

Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat Ry haluaa tukea mäyräkoirien ajo-/metsästystäharrastusta.
Läppä on hankkinut Garmin tutkapannan, joka on lainattavissa kerhon jäsenille allekirjoitusta vastaan. Lainaajalla on korvausvelvollisuus tutkapannan mahdollisesta rikkoontumisesta /katoamisesta. Lisätiedot Jarmo Koskenkorva kossu.kallio@hotmail.com tai p.0466881259.