Tietoa lajeista ja tapahtumista


VERI (terrierien ja mäyräkoirien vesiriistakoe)

Kerhon VERI-kokeiden ilmoittautumisohjeet löydät Kennelliiton tapahtumakalenterista:LUONNETESTI

Kerho pyrkii järjestämään muutaman luonnetestin vuosittain. Etusijalla kerhon luonnetesteihin ovat mäyräkoirat. Tietoa luonnetestistä:PIKA (pienoismäyräkoirien käyttötaipumuskoe)

PIKA-kokeita järjestetään sulan maan aikana tilauspohjalta. Kerholla on myös lainattavissa PIKA-putki omatoimiseen harjoitteluun.

Ole yhteydessä suoraan tuomariin ja sovi koepäivä. Ylituomareiden yhteystiedot löydät Kennelliiton sivuilta: www.kennelliitto.fi/yhteystiedot/ylituomarit


MEJÄ (metsästyskoirien jäljestämiskoe)

Kerhon MEJÄ-kokeiden ilmoittautumisohjeet löydät Kennelliiton tapahtumakalenterista:

Käytä kokeeseen ilmoittautuessasi tätä lomaketta: MEJÄ-ilmoittautumislomake

Treenejä

MEJÄ-treenejä annetaan pienryhmäopetuksena 1-3 koirakkoa kerrallaan. Harjoituksissa tehdään koiran tasoa vastaava harjoitusjälki sekä opetetaan alkeet omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Treenikertoja voi olla n. 1-3 tarpeesta ja taidoista riippuen. Kysy lisää MEJÄ-vastaavalta, yhteystiedot hallitussivulta! Treenin hinta sovitaan treenarin kanssa erikseen.

Ystävyysottelu
Kaksi Uudellamaalla vaikuttavaa mäyräkoirakerhoa, Läppä ja Helsingin mäyräkoirakerho ovat sopineet yhteisestä MEJÄ-ystävyysottelusta. Kummallakin kerholla on kokeessa kaksi edustajaa. Ystävyysottelu kisattiin ensimmäistä kertaa 10.6.2012. Tarkoituksena on ystävällismielisesti mitata kerhojen paremmuus MEJÄ-koemuodossa. Ystävyysottelun voittanut kerho saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa.

Kullakin kerholla on vuorotellen ystävyysottelun järjestämisvuoro. Ensimmäisenä vuonna 2012 oli Läpän vuoro, vuonna 2013 Hesan, 2014 Läppä, 2015 Helsingin kerho jne.

Ystävyysottelun säännötMÄAJ (mäyräkoirien ajokoe)

Kerho haluaa tukea mäyräkoirien ajo-/metsästystäharrastusta. Läppä on hankkinut Garmin-tutkapannan, joka on lainattavissa kerhon jäsenille allekirjoitusta vastaan. Lainaajalla on korvausvelvollisuus tutkapannan mahdollisesta rikkoontumisesta /katoamisesta. Lisätiedot Jarmo Koskenkorva, kossu.kallio@hotmail.com tai p. 0466881259.