Tietoa lajeista ja tapahtumista


****************************************************************************
LUONNETESTI

Tietoa luonnetestistä Kennelliiton sivulla

***************************************************************************

PIKA- koe
PIKA- kokeita järjestetään sulan maan aikana tilauspohjalta. Kerholla on myös lainattavissa PIKA putki omatoimiseen harjoitteluun.

Ole yhteydessä suoraan tuomariin ja sovi koepäivä. Ylituomareiden yhteystiedot löydät Kennelliiton sivuilta :

*******************************************************************

MEJÄ

MEJÄ ilmoittautumislomake

KERHON MEJÄ-KOKEIDEN ILMOITTAUTUMISOHJEET LÖYDÄT KENNELLIITON TAPAHTUMAKALENTERISTA

Treenejä

MEJÄ-treenejä annetaan pienryhmäopetuksena 1-3 koirakkoa kerrallaan. Harjoituksissa tehdään koiran tasoa vastaava harjoitusjälki, sekä opetetaan alkeet omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Treenikertoja voi olla n. 1-3 tarpeesta ja taidoista riippuen. Kysy lisää mejä- vastaavalta, yhteystiedot hallitus- sivulta! Treenin hinta sovitaan treenarin kanssa erikseen.

Ystävyysottelu
Kaksi Uudellamaalla vaikuttavaa mäyräkoirakerhoa, Läppä ja Helsingin mäyräkoirakerho ovat sopineet yhteisestä MEJÄ-ystävyysottelusta. Jokaisella kerholla on kokeessa kaksi edustajaa. Ystävyysottelu kisattiin ensimmäistä kertaa 10.6.2012. Tarkoituksena on ystävällismielisesti mitata kerhojen paremmuus MEJÄ-koemuodossa. Ystävyysottelun voittanut kerho saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa.
Kullakin kerholla on vuorotellen ystävyysottelun järjestämisvuoro. Ensimmäisenä vuonna 2012 oli Läpän vuoro, vuonna 2013 Hesan, 2014 Läppä, 2015 Helsingin kerho jne. Ystävyysottelun säännöt

*************************************************************************************

Mäyräkoirien ajokoe MÄAJ

Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat Ry haluaa tukea mäyräkoirien ajo-/metsästystäharrastusta.
Läppä on hankkinut Garmin tutkapannan, joka on lainattavissa kerhon jäsenille allekirjoitusta vastaan. Lainaajalla on korvausvelvollisuus tutkapannan mahdollisesta rikkoontumisesta /katoamisesta. Lisätiedot Jarmo Koskenkorva kossu.kallio@hotmail.com tai p.0466881259.