Tietoa lajeista ja tapahtumista

RALLYTOKO
Ilmoittautumiset ja lisätiedo tsähköpostilla tuija.maykyt (at) gmail.com, tilaa vielä 1-2 koiralle.
Kurssi järjestetään 4 koiran pienryhmissä, joka toinen sunnuntai alkaen 1.12. tai 8.12., ryhmät A ja B. Kurssin kesto n. 10 viikkoa sisältäen vähintään 5 lähiopetuskertaa sekä kotitehtäviä. Kurssin hinta 60 euroa, kerho tukee jäseniä extra-tunneilla. Etusijalla jäsenten mäyräkoirat, mutta myös muut pienehköt koirat tervetulleita. Ikä ei ole este osallistua, mutta kurssin pohjavaatimukset perustottelevaisuus oltava jotenkin hallussa: hihnassa seuraaminen, istu, maahan, paikka ja kontakti ohjaajaan. Naksuttimen käyttö helpottaa opetusta. Tavoitteena opetella ALO-luokan tehtävät ja tutustua lajiin sekä vahvistaa ohjaajilla koiran toivotun käytöksen palkkaamiseen perustuvaa koulutusta.

Kurssin vetää Tuija Lindholm, joka kisaa rally-tokossa 5 eri mäyräkoiran kanssa ALO-, AVO- ja VOI-luokissa.

****************************************************************************
LUONNETESTI

Tietoa luonnetestistä Kennelliiton sivulla

***************************************************************************

PIKA- koe
PIKA- kokeita järjestetään sulan maan aikana tilauspohjalta. Kerholla on myös lainattavissa PIKA putki omatoimiseen harjoitteluun.

Ole yhteydessä suoraan tuomariin ja sovi koepäivä. Ylituomareiden yhteystiedot löydät Kennelliiton sivuilta :
ww.kennelliitto.fi/yhteystiedot/ylituomarit

*******************************************************************

LUONNETESTI

MEJÄ ilmoittautumislomake

KERHON MEJÄ-KOKEIDEN ILMOITTAUTUMISOHJEET LÖYDÄT KENNELLIITON TAPAHTUMAKALENTERISTA

Treenejä

MEJÄ-treenejä annetaan pienryhmäopetuksena 1-3 koirakkoa kerrallaan. Harjoituksissa tehdään koiran tasoa vastaava harjoitusjälki, sekä opetetaan alkeet omatoimiseen jatkoharjoitteluun. Treenikertoja voi olla n. 1-3 tarpeesta ja taidoista riippuen. Kysy lisää mejä- vastaavalta, yhteystiedot hallitus- sivulta! Treenin hinta sovitaan treenarin kanssa erikseen.

Ystävyysottelu
Kaksi Uudellamaalla vaikuttavaa mäyräkoirakerhoa, Läppä ja Helsingin mäyräkoirakerho ovat sopineet yhteisestä MEJÄ-ystävyysottelusta. Jokaisella kerholla on kokeessa kaksi edustajaa. Ystävyysottelu kisattiin ensimmäistä kertaa 10.6.2012. Tarkoituksena on ystävällismielisesti mitata kerhojen paremmuus MEJÄ-koemuodossa. Ystävyysottelun voittanut kerho saa kiertopalkinnon vuodeksi haltuunsa.
Kullakin kerholla on vuorotellen ystävyysottelun järjestämisvuoro. Ensimmäisenä vuonna 2012 oli Läpän vuoro, vuonna 2013 Hesan, 2014 Läppä, 2015 Helsingin kerho jne. Ystävyysottelun säännöt

*************************************************************************************

Mäyräkoirien ajokoe MÄAJ

Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat Ry haluaa tukea mäyräkoirien ajo-/metsästystäharrastusta.
Läppä on hankkinut Garmin tutkapannan, joka on lainattavissa kerhon jäsenille allekirjoitusta vastaan. Lainaajalla on korvausvelvollisuus tutkapannan mahdollisesta rikkoontumisesta /katoamisesta. Lisätiedot Jarmo Koskenkorva kossu.kallio@hotmail.com tai p.0466881259.