PUHEENJOHTAJAN SYYSKIRJE 2022

Puheenjohtajan kirje kokouskutsun saatteeksi.


Vuosi 2022 on lopuillaan, kerhomme kokeet lähes pidetty ja katse suuntautuu kohti tulevaa vuotta. Tänä vuonna palattiin suht’ normaaliin toimintaan, kun koronarajoitukset hellittivät. Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat eli Läppä on jälleen kerran järjestänyt
useita kokeita monissa koemuodoissa. Talkoolaiset ovat ahkeroineet ja mahdollistaneet toimintamme. Suuri kiitos kaikille aikaansa panostaneille, ilman teitä emme saisi niin paljon aikaan. Varsinkin osallistuminen joka toinen vuosi Helsingin Kesänäyttelyn järjestämiseen, jossa näyttelypäivinä mäyräkoirakerhojen vastuulla
on parkkipaikan hoito, vaatii venymistä ja hyviä hermoja monelta. Tahdomme palkita ahkeroitsijoita, joten osallistuttehan joukolla 7.11.2022 kerhon vuosikokoukseen, jossa jaamme talkoolaislahjoja kiitokseksi.

Tuleva vuosi tuo normaalin koe- ja harrastustoiminnan lisäksi uuden aluevaltauksen. Järjestämme 5.8.2023 Inkoossa mäyräkoirien pohjoismaisen erikoisnäyttelyn. Näyttely pidetään viehättävässä paikassa Inkoon Museoalueella. Erikoisnäyttelyn lisäksi pyrimme järjestämään ohessa käyttökokeita pohjoismaisille vieraillemme. Tervetuloa mukaan.

Kerhomme tavoitteena on myös koetoiminnan lisäksi järjestää mahdollisuuksien mukaan talvikauteen painottuen muuta koiraharrastustoimintaa, esim. koirauintia ja koulutuskursseja (mm. arkitottelevaisuus, TOKO, nosework, nouto). Seuratkaa FB-sivujamme ja varatkaa paikka tapahtumista.

Toivottavasti näemme vuosikokouksessa (katso aika ja paikka kutsusta). Jos emme, toivotamme kaikille oikein hyvää vuoden loppua ja rauhaisaa tulevaa vuotta.


pj Tuovi Henttu-Torckell

Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat ry

**********************************************************************************

SYYSKOKOUSKUTSU

Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat ry:n jäsenet kutsutaan sääntömääräiseen SYYSKOKOUKSEEN

Maanantaina 7.11.2022 klo 18.30

Kokouspaikkana on Solttilan Maja, Korpiharjuntie 241, 05200 Hyvinkää.

Ennen varsinaisen syyskokouksen alkamista Uudenmaan Kennelpiirin puheenjohtaja Jukka Kivi kertoo kennelpiirin toiminnasta.

Syyskokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. valitaan hallitusjäsenet erovuoroisten tilalle, esitellään toimintasuunnitelma vuodelle 2023 sekä palkitaan tämän vuoden talkoolaisia.


Tervetuloa!

Syyskokouksen asialista

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan sekä ääntenlaskijoiden valinta
 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 4. Vuoden 2023 toimintasuunnitelmasta päättäminen
 5. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksun suuruuden päättäminen
 6. Vuoden 2023 talousarviosta päättäminen
 7. Hallituksen puheenjohtajan valinta vuodelle 2023
 8. Hallituksen jäsenten valinta vuosille 2023–2024
 9. Hallituksen varajäsenten valinta sekä päätös missä järjestyksessä heidät kutsutaan estyneiden varsinaisten hallituksen jäsenten tilalle hallituksen kokoukseen
 10. Varsinaisten toiminnantarkastajien ja heidän henkilökohtaisten varatoiminnantarkastajien valinta
 11. Valitaan kerhon edustajat liiton liittokokouksiin
 12. Valitaan kerhon ehdokkaat Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben ry:n ja sen piirien toimielimiin
 13. Jäsenten tekemät aloitteet
 14. Muut kokouskutsussa mainitut asiat
 15. Muut kokouksen kiireelliseksi toteamat asiat
 16. Kokouksen päätös
Länsi-Uudenmaan Mäyräkoirat ry:n jäsenillä on mahdollisuus anoa omistamalleen mäyräkoiralle osallistumismaksuavustusta rotumestaruus- ja Suomenmestaruuskilpailuihin seuraavilla ehdoilla:
 • voidaan myöntää vain mäyräkoirille
 • koskee virallisia kilpailuja, joissa on tuloskarsinta tai karsintakilpailu
 • koiranomistajan jäsenyys on ollut voimassa vähintään vuoden jäsenyyden myöntöhetkestä alkaen.

Myönnettävä osallistumismaksuavustus on osallistumismaksun suuruinen, kuitenkin enintään 100 euroa. Avustus maksetaan ainoastaan maksukuittia vastaan.