PERUTTU ! Läppä-leiri 14.-16.8.2020 Loimaalla

Läppä- viikonloppu tulee taas!

Aika ja paikka on jo varattu, joten merkitse viikonloppu kalenteriin, lisätietoa tulossa hieman lähempänä ajankohtaa.

Voit myös laittaa toiveita viikonlopun sisällöstä, ohjelma on perinteisesti muovaantunut osallistujien toiveiden mukaan.
Pohjantila sijaitse vain 5 km päässä Loimaan kaupungin keskustasta, osoitteessa Joenperäntie 262, 32200 Loimaa. Lisätietoa Pohjantilasta löydät http://www.pohjantila.fi/.

Majoitustiloina on sängyt 25 henkilölle. Majoitustiloina on tällä hetkellä 4 hlön huone, 7 hlön huone, 12 hlön huone ja 2 hlön saunakamari. Lisämajoitus onnistuu teltoissa, asuntoautossa tai- vaunussa. Mikäli koirat nukkuvat sisätiloissa, koirat nukkuvat häkeissä.

Ruokailustamme huolehtii Pohjantila, jonka ruoka ja leipomukset valmistetaan paikan päällä. Sauna takkahuoneella ja lampeen pulahdus on illanistujaisten kohokohta. Vanhassa hirsisessä riihessä on mukava viettää tunnelmallista iltaa.

Yli 100 ha metsämaastot ovat erinomaisia jäljestykseen, hakuun ja muihin harrasteisiin. Maastot, jossa on kaikkea sankasta kuusikosta hoidettuun männikköön ja kallioihin lähtevät aivan tilan pihapiiristä. Myös autolla pääsee syvemmälle laajaan maastoon.